На 30 март „Резултат“ очаквайте

Има ли голям интерес към акциите на ЦСКА?

28.03.2014 | 16:01 Редактор: Мариета Иванова
На 30 март „Резултат“ очаквайте

Седмица след старата на публичното предлагане на акции на борсата ЦСКА успя да пласира около 150 хиляди от ценните книжа. Много или малко е това? Какво смятат в ръководството на отбора? Вижте какво сподели изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров за Bulgaria On Air.

Кои червени легенди, известни личности и по-големи фирми се очаква да купят акции и в какви размери? Подробности по темата вижте в „Резултат в неделя от 11.00 часа в ефира на Bulgaria On Air.

В предаването ще видите още:

  • Звездата на българската борба Станка Златева се завръща на тепиха следващата седмица на Европейското първенство във Финландия. Петкратната световна и европейска шампионка не се е борила от олимпийските игри в Лондон 2012, където стана втора. Сега тя ще дебютира в новата за нея категория до 75 кг.
  • Двама дебютанти бяха включени в отбора ни по класическа борба за Европейското. За първи път на големия тепих ще излезе натурализираният бесарабски българин Константин Стас, който ще се бори в категория до 66 кг. Дебют ще направи и Даниел Александров при 80- килограмовите.
  • Спортист номер едно на България по класическа борба Иво Ангелов претърпя операция на носа и няма да се състезава на Европейското, но ще бъде в залата.
  • Григор Димитров ще участва за България в битката за оставане във втора група на евро-африканската зона на „Купа Дейвис“. Националите ни ще гостуват на Гърция в Атина в срещите от неофициалното отборно световно първенство по тенис.
  • У нас се провежда среща на ръководителите от „Тенис Европа“. Президентът Жак Дюпре и шефът на международната тенис федерация Франческо Ричи Бити  застанаха пред камерата на „Резултат“.
  • Двама младежи, отраснали в SOS-детски селища, българинът Даниел и македонецът Люпчо, ще се впуснат в 15-дневен тур с велосипеди през шест балкански държави. Целта им е да привлекат вниманието към организацията SOS-детски селища, за да могат повече деца да имат шанса да израснат в тях.

Спортното предаване на Bulgaria ON AIR- „Резултат“, може да проследите в неделя – 30 март, от 11 часа. Не го пропускайте!