Мелания Тръмп защити съпруга си: Това са момчешки приказки

Доналд Тръмп бе обвинен за сексуални посегателства

18.10.2016 | 14:36 Редактор: Ирина Георгиева
Мелания Тръмп защити съпруга си: Това са момчешки приказки

Съпругата на кандидата на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп - Мелания защити милиардера на фона на скандала с неприличните му изказвания спрямо жените. 

Тя говори публично по въпроса за пръв път след като в медиите изтекоха записи с вулгарни коментари от страна на съпруга й.

Мелания Тръмп подчерта, че счита думите от записа за обидни и неприемливи. Въпреки това тя ги определи като "момчешки приказки". Мелания беше категорична, че съпругът й се е извинил и тя е приела извиненията му. Двамата са приключили с темата и са продължили напред. 

"Той се извини и аз приех. Това са думи от миналото. Аз не познавам човека от тези записи. Той е останал в миналото и не мисля, че трябва да обръщам повече внимание на подобни нападки. Трябва да продължим напред и да гледаме в бъдещето", заяви Мелания Тръмп. 

През последните седмици Доналд Тъмп бе остро критикуван от много видни републиканци, които обявиха, че оттеглят подкрепата си от него. Магнатът коментира отказа им като "падане на окови от ръцете му". Тръмп категорично отказа да се оттегли от битката за Белия дом. Той подчерта, че обвиненията срещу него са политически мотивирани и са пълна лъжа.