Искате ли да се омъжите за мен, за да останете в ЕС?

Шотландска актриса направи нестандартно предложение за брак

03.07.2016 | 13:45 Редактор: Ирина Георгиева
Снимка: YouTube

Шотландка показа голямо чувство за хумор спрямо Brexit-a като създаде видео, в което предлага на мъжете "шанса на живота им" и ... оставане в ЕС - като се омъжат за нея.

Актрисата и комик Рейчъл Лоуран (Rachel Loughran) - също известна като Рей-Ло публикува онлайн комично видео с хаштаг #MakeMeScottish - в което прави предложение, по много весел начин и с аргумент, някой да й поиска ръката, пише The Daily Mail.

Кадрите идват на фона на рекордния брой хора, които искат да се преместят на север от границата след като станаха ясни резултатите от референдума във Великобритания за напускане на ЕС.

Седейки в закусвалня, докато на брюнетката й сервират пържени картофи, тя се обръща към камерата с думите: "В знак на обединение между мен и моите приятели, засегнати от Brexit-a отвъд шотландските граници - аз им предлагам шанса на живота".

В драматични тонове, достойни за филм тя продължава: "Потенциалната възможност да получите шотландски паспорт е като ме направите своя жена".

"Обръщам се към всички допустими и търпеливи ергени - сигурна съм, че има много такива - да ми изпратят предложението си като видео, в което да обяснят защо трябва да им стана съпруга", коментира още тя.

Лоуран, която е израснала в Глазгоу, но сега живее в Северен Лондон обяснява накрая, че това е шега, но посланието е важно.

В по-дългия вариант на видеото, тя казва: "Шотландия. Земята на свободните, страната на смелите, родното място на пържените десерти Марс и дом на 1 661 191 души, които искат да останат част от ЕС, включително и аз".

И докато шегаджийското видео едва ли ще доведе до брак, все пак Рей-Ло споделя, че ако някой й хване окото с електронното си предложение, тя може и да излезе на вечеря с него.