Захарова: Зеленски примамва последните украинци с парите на САЩ

Светът е свидетел на "изтриването им" от западните елити, смята представителят на руското външно министерство

23.04.2024 | 13:08 Редактор: Вяра Димова
Захарова: Зеленски примамва последните украинци с парите на САЩ

"Президентът на Украйна Володимир Зеленски примамва последните украинци от парите на Вашингтон, за да довърши и тях", написа официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова.

В канала си в Telegram тя коментира забраната на украинското външно министерство за всякакви консулски действия в чужбина за мъже на възраст от 18 до 60 години. Ще могат да се издават само документи за връщане в Украйна.

Според Захарова сега светът е свидетел на "изтриването на украинците" от западните елити и изпълнителите на техните решения – Володимирр Зеленски и псевдоукраинската банда.

"През всичките тези години в правителството и управляващите кръгове на Украйна не е имало украинци, страната се е управлявала от хора, които исторически никога не са имали нищо общо с нея. Сега, когато по-голямата част от Украйна беше разграбена, плячката беше отнета, историята беше пренаписана и паметниците бяха унищожени, ние преминахме към физическото унищожение на местното население", подчерта тя.

По думите ѝ това напомня ситуацията с индианците в Северна Америка, които бяха избити с десетки хиляди, пише "Труд".

Снимка: БГНЕС


1
2 rate up comment rate down comment 0
Мхм
преди 1 седмица
Украинците са на евроатлантическа " демократична" кървава мисия и никой не ги пита дали искат да се жертват за Швааб, Соро$$, Урсула, Байдън и КО. и др. или не. Мечката е при съседа. Да не дойде при нас благодарение на проскубаните евроатлантически ястреби? Сигнализирай за неуместен коментар