Българин за потопа в Дубай от първо лице: Нещо извънземно е, невиждано от 75 г.

Пътища, летище, търговски центрове са под вода

17.04.2024 | 13:47 Редактор: Деси Николова

Невижданите наводнения след поройните дъждове в Дубай взеха и жертви. В Оман загинаха най-малко 20 души, сред тях - 10 ученици. За две денонощия над горещия и сух Дубай се изсипват дъждове, колкото за една година. И потопиха пътища, домове и търговски центрове. 

За кратко беше спряна работата на летището заради бурите, които връхлетяха Персийския залив. Училищата остават затворени. Властите в страната призоваха гражданите да не напускат домовете си, освен ако не е абсолютно необходимо, а международното летище в града спря да приема полети - самолетите се пренасочват към Абу Даби. 

Правителството пусна в почивен ден администрацията в публичния и частния сектор. Полицаи и военни са мобилизирани да помагат с евакуацията на хора в най-засегнатите райони. 

Пред Bulgaria ON AIR говори българин, който живее в Дубай.

"Tакова чудо тук не е имало от 75 години. Ние живеем тук от 24 години и наистина такава буря не сме виждали, нещо извънземно беше просто. Не пускат никой да влиза в паркинга, защото водата се излива вътре и има около 20 см в момента. Изгоряха всички електрически табла на блока и от два дни нямаме ток", разказа Орлин Велизаров.


2
1 rate up comment rate down comment 0
Мариана
преди 4 дни
И там здраво газят лука...БОГ ВИЖДА ВСИЧКО!БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ...НЕ МОЖЕ, НЕ НИ Е ПОЗВОЛЕНО, ЖИВЕЕЙКИ ТУК, НА НАШАТА КРАСИВА, ДОБРА, ЕДИНСТВРЕНА, ЗА СЕГА ПОНЕ, ПЛАНЕТА, ДА СЕ ДЪРЖИМ КАТО СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН, ЗАСКЕПЕНИ ИТ АЛЧНОСТ И ЛАКОМИЯ!?!?!?!?!...ПО - КРОТКО!ПО-РАЗУМНО!С МИСЪЛ ЗА ДЕЦАТА СИ!!!ТОВА ИСКА ДА НИ КАЖЕ, ВЕЧЕ КРЕЩЕЙКИ, ГОСПОД ОТ НЕБЕСАТА... Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 6 дни
Който се меси в БОЖИИТЕ РАБОТИ е така!!!! Имам в предвид посяването на облаци по модела на HAARP.......!!!!!!! Сигнализирай за неуместен коментар