Полицаи изведоха с носилка барикадиралата се жена в болница в Германия

Няма данни за пострадали

05.03.2024 | 08:14 Редактор: Елеонора Танева
Полицаи изведоха с носилка барикадиралата се жена в болница в Германия

Германската полиция е успяла да извади барикадиралата се 65-годишната жена в болница в Аахен. Жената е била изкарана от болничното заведение на носилка. От полицията обявиха, че други хора в болницата не са пострадали заради инцидента.

Според полицията е имало данни за "възможна заплаха". Един от етажите на клиниката беше евакуиран, а полицията обяви, че в клиниката се намира "подозрително лице" - 65-годишната жена. В болница "Луизенхоспитал" беше разположена специална оперативна група от спецчастите.

Преди това имаше предположения, че е имало вземане на заложници, а заради силно задимяване беше изпратена и пожарната. Полицията приемаше ситуацията много сериозно и имаше информация, че няколко стаи са били евакуирани, уточнява БНР. Цялата улица пред болница "Луисенхоспитал" беше пълна със спешни автомобили. Полицейски хеликоптер кръжеше над болницата.

Според актуалната информация жената е постъпила в болницата в следобедните часове. Германските железници спряха влаковете си до гара в участъка.

Снимка, архив: БГНЕС