Захарова: Зеленски води народа си към ужасен край, като класически наркобарон от филм

"Сякаш отработва статуетката "Оскар", каза говорителят на руското външно министерство

24.01.2024 | 17:10 Редактор: Вяра Димова
Захарова: Зеленски води народа си към ужасен край, като класически наркобарон от филм

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че украинският президент Владимир Зеленски води страната си към ужасен край и го сравни с класическия наркобарон от американски филми, който безразборно убива собствения си народ.

"Какъв ужасен, но толкова логичен завършек за този американски трилър, наречен "Проект Украйна", написа дипломатът в канала си в Telegram.

"Класическите американски филми за наркобарони завършваха с кадри от планини от кокаин и хаотична стрелба, в резултат на което хора загиват в кървава касапница. Зеленски играе тази роля ефективно, сякаш отработва статуетката "Оскар", дарена от Шон Пен", добави още Захарова, цитирана от "Труд".

Снимка: БГНЕС


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 месеца
Зеленски не се интересува от Украйна. Той е един продаден чужденец, който търгува с украински животи за едно погалване от НАТО и пълни офшорни сметки. Посолството ни наложи няколко негови клонинги, които да играят управляващи и да ни поведат към кървави украински сюжет, понеже на господарите се дължала лоялност. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
Кво повече
преди 3 месеца
точно казано , точно тоя е просто един зелен наркоман - по професия "***" Сигнализирай за неуместен коментар