Филип Киркоров след полуголо парти: Не е мъжествено да се извиняваш, осъзнавам грешката си

Снимки в социалните мрежи от купона предизвикаха вълна от възмущение и жалби в прокуратурата

26.12.2023 | 18:35 Редактор: Елеонора Танева

Популярни руски артисти, участвали в скандално парти, се наложи да се извиняват публично. Причината – събитието е наречено "голо парти", след като, следвайки предварително обявен дрескод, гостите са били полуголи. Сред тях - Филип Киркоров, Ксения Собчак, Лолита Милявская, Дима Билан и други звезди. Снимки в социалните мрежи предизвикаха вълна от възмущение и жалби в прокуратурата, а организаторите на купона са застрашени от 1 милиард рубли глоба. 

Певецът Филип Киркоров разпространи специално изявление, в което казва, че се е отбил само за 5 минути.

"Не е много мъжествено да се извиняваш, така че ще отговоря на всички наведнъж. Осъзнавам грешката, която направих. Един народен артист на Русия е длъжен да бъде по-внимателен към събитията, които посещава. Последното нещо, което бих искал е такива събития, пропуск от моя страна, да станат причина за ограничаването на творчеството ми в Русия - единствената страна, в която съществувам като артист и като гражданин. Аз съм артист само на моята страна, аз съм патриот само на моята страна", заяви Киркоров.


1
3 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 4 месеца
Яко, надминали са деградиралия запад... А че е артист само на неговата страна, то е ясно. Даже и това идва на цената на слагачество и флирт със силните на деня там. Сигнализирай за неуместен коментар