Страх от отмъщение: Бивш съветник на президента Зеленски избяга от Украйна

Алексей Арестович се опасява от мъст заради критиките си

03.11.2023 | 10:17 Редактор: Толя Стоянова
Страх от отмъщение: Бивш съветник на президента Зеленски избяга от Украйна

Бившият съветник в Офиса на президента Володимир Зеленски - Алексей Арестович обяви, че е бил принуден да напусне Украйна. Той се опасява от отмъщение от страна на властите в Киев за критиките по техен адрес. Сред причините политикът посочва заплахите да бъде хвърлен в затвора.

"В конфликт съм с Офиса, защото заех опозиционна позиция спрямо тях", заяви той.

Арестович също не изключи, че ще води предизборната си кампания от чужбина. Според съобщения в медиите той в момента е в Европа и е бил забелязан във Виена преди около седмица, предаде "Фокус".

По-рано бившият съветник на канцеларията на президента на Украйна заяви, че украинският конфликт е в задънена улица и Киев трябва да влезе в мирни преговори с Русия. Той е една от най-високо рейтинговите фигури в страната.

Снимка: БГНЕС


2
2 rate up comment rate down comment 1
Ан
преди 5 месеца
Късно е за "търговия със земя"., но мирът би спасил хората. Затова никой не иска мир, защото за "цивилизования" свят хората не са важни. Важното е да се отслабва Русия, а хората....... не ги броят за такива. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 3
Стефан
преди 5 месеца
Този пораженец иска Путин да постигне целите си. Да изтъргува земя за мир. Ще изгуби земята и няма да получи мир. Сигнализирай за неуместен коментар