Вицешампион на България по спортни танци се кандидатира за областен съветник в Гърция

Радост и отговорност е да съм редом с Никос Хардаляс на изборите на 8 октомври, каза Галена Великова

22.09.2023 | 09:40 Редактор: Вяра Димова
Вицешампион на България по спортни танци се кандидатира за областен съветник в Гърция

Вицешампионът на България по спортни танци Галена Великова, която от години живее в Гърция, се кандидатира за регионален/областен съветник в регион Атика от политическата формацията "Атика напред", създадена от Никос Хардаляс, кандидат за областен управител от "Нова Демокрация", предаде кореспондентът на Bulgaria ON AIR в Гърция Силвия Станчева.

"Особена чест, радост и отговорност е да бъда кандидат за съветник в регион Атика с Никос Хардаляс на изборите на 8 октомври 2023. Искаме да имаме град, който уважава своята история и поглед към бъдещето, отговаряйки на нуждите на съвременния човек. Можете да ме подкрепите в районите на Глифада, Алимос, Аргируполи, Елинико, Палио Фалиро, Неа Смирни, Калитея, Агиос Димитриос, Мосхато, Таврос", призова избирателите си Галена Великова.

"Живея постоянно и работя професионално в Атина през последните 30 години и познавам духа на Атика, нейния потенциал и динамика. В нашия регион, наред с проблемите, пред които сме изправени, имаме и богато наследство от изкуство и култура, които могат да ни насочат към просперитет. Основната цел е създаване на нови възможности, равни за всички", допълва още Великова.