Появи се ново видео с Пригожин: "В Африка съм и съм добре"

То е записано преди смъртта на лидера на "Вагнер"

31.08.2023 | 08:34 Редактор: Тодор Петров

Появи се ново видео със загиналия Евгений Пригожин. Кадрите се разпространяват в Telegram канала "Сива зона", който се свързва с частната военна групировка "Вагнер". 

Посочва се, че видеото е записано преди смъртта на лидера на групировката, а в него в камуфлажни дрехи и в автомобил Пригожин казва, че е в Африка и е добре. 

За тези, които се интересуват от моя живот и любителите на темата за план за моето физическо ликвидиране, искам да кажа: Всичко ми е наред.

Същевременно дойде и първото признание, че самолетът на Пригожин може да е свален умишлено. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира пред журналисти, че следователите разследват възможността самолетната катастрофа, която стана в Тверска област, недалеч от Москва, и при която загинаха Пригожин и още 9 човека, да е умишлено. 

Песков отхвърли възможността за международно разследване на инцидента.

Вижте повече в репортажа.


2
0 rate up comment rate down comment 1
Четете ли
преди 7 месеца
Интервю преди да бъде взривен частния му самолет . Мога да мисля само др.Путин не е поръчителя ,тук е работа на натовски оръжия но те ще си платят сметката кгб я пише в момента. Сигнализирай за неуместен коментар
1
6 rate up comment rate down comment 3
Дедо Чочко
преди 7 месеца
Дано е добре,защото има много работа за него,като изчегъртване на кравари ,жабари и мн .друга ***.Да се връща и да ги почва. Сигнализирай за неуместен коментар