Медведев нарече Украйна "паразит": Получава храна "от тялото" на своите стопани

Конвейерите на Военно-промишления комплекс в Русия работят на три смени, обяви той

28.08.2023 | 14:26 Редактор: Вяра Димова
Медведев нарече Украйна

Руските въоръжени сили в момента са осигурени с всички видове необходимо оръжие, като производството им надвишава текущите нужди. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в канала си в Telegram.

"При това днес вече в количества, надвишаващи текущите нужди на въоръжените сили. Ето как работи нашият Военно-промишлен комплекс сега. Конвейерите му работят на три смени. И той ще произвежда толкова оръжия, колкото е необходимо за ефективната защита на нашето отечество", подчерта той.

Медведев отбелязва: "нашият противник непрекъснато прави мъчителна сметка колко и какво ни остава - танкове, снаряди, ракети и други неща".

"Това е разбираемо - вражеската пропаганда живее по свои собствени закони. Но не само - подобно изчисление е напълно в логиката на самото съществуване на бандеровската държава. В крайна сметка тя е страна-паразит и получава храна "от тялото" на своите стопани, живее за тяхна сметка. Ако спрат доставките на оръжие, всичко ще свърши бързо за бандеровския режим. Паразитите ще умрат", пише Медведев, цитиран от "Фокус".

Снимка: БГНЕС