Руското МО: Осуетихме опит за терористична атака с дронове в Крим

Експлозии и стрелба е имало тази сутрин в района на руското черноморско пристанище Новоросийск

04.08.2023 | 07:30 Редактор: Елеонора Танева
Руското МО: Осуетихме опит за терористична атака с дронове в Крим

Руските системи за противовъздушна отбрана са унищожили десет украински дрона, които се опитали да атакуват през нощта територията на Крим.

"Тази вечер беше осуетен опит на киевския режим да извърши терористична атака с безпилотни летателни апарати от авиационен тип срещу обекти на територията на Кримския полуостров. Десет безпилотни летателни апарата бяха унищожени от дежурната ПВО. Още три вражески дрона бяха унищожени, потиснати със средства за електронна война", съобщиха от Министерството на отбраната, цитирани от ТАСС.

В резултат на осуетената атака на полуострова няма жертви и щети.

Експлозии и стрелба е имало тази сутрин в района на руското черноморско пристанище Новоросийск. Видеоклипове, публикувани в местни социални мрежи и разпространени от руската онлайн новинарска служба "Астра", показват движението на кораби в близост до брега, като се чува стрелба откъм морето.

По информация на ТАСС два безпилотни украински катера, които се опитали да атакуват военноморската база в Новоросийск, са били унищожени.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 9 месеца
ЦЯЛАТА НИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ СЕ ПРОЯЖДА ОТ КОРУПЦИЯ. ПРИЧИНАТА Е КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВЛАСТ. МИЛИОНИ ЗАВИСЯТ ОТ ЕДИНИЦИ И ТОВА ВОДИ ДО ИЗВРАЩЕНИЯ. ИМПЕРИИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗДРОБЕНИ НА МАЛКИ ОБЩЕСТВА ЗАПАЗВАЩИ КУЛТУРНИТЕ ИМ ТРАДИЦИИ. УНИЩОЖАВАНЕТО НА КУЛТУРИ, ЗА ДА БЪДАТ ОГРАБВАНИ НАЦИИ ОТ ИМПЕРИИТЕ Е ПРОТИВ ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА. ПРИРОДАТА ПОСТИГА РАВНОВЕСИЕ ЧРЕЗ РАЗНООБРАЗИЕ. КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВЛАСТ ВОДИ ДО ВОЙНИ И ИЗЧЕЗВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. Сигнализирай за неуместен коментар