Заплашват порнозвездата, обвинила Тръмп в подкуп, с убийство

"Виждала съм го гол - няма как да е по-плашещ с дрехи", подчерта Сторми Даниълс

01.04.2023 | 12:12 Редактор: Петя Кръстева
Заплашват порнозвездата, обвинила Тръмп в подкуп, с убийство

Президентът на САЩ Доналд Тръмп (2017-2021 г.) "вече не е недосегаем", заяви късно снощи порнозвездата Сторми Даниълс в първото си интервю, откакто на милиардера бяха повдигнати обвинения в Манхатън, предаде ДПА.

Даниълс посочва, че ѝ е направило впечатление, че хората реагират по различен начин сега при повдигането на обвинения срещу Тръмп, в сравнение с реакцията им при първите съобщения за сексуалната ѝ среща с Тръмп преди години.

Според порнозвездата първия път са я наричали "златотърсачка', "уличница", "курва", "лъжкиня" и какво ли още не. А сега реакцията е най-общо "ще те убия".

Даниълс е в центъра на делото срещу Тръмп във връзка с парите, които са ѝ били платени, за да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на кампанията през 2016 г., пише БТА.

Даниълс заявява, че не се бои да се изправи срещу Тръмп в съда, защото го е виждала гол и няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи. Актрисата обаче признава, че усеща сериозността на ситуацията и потенциалната опасност. 

Снимка: БГНЕС