Арестуваха служителка в училищна столова в САЩ за сексуален контакт с непълнолетен ученик

Момчето разказало на разпит, че си е писало няколко месеца с жената в социалните мрежи

26.02.2023 | 17:30 Редактор: Ирена Бакърджиева
Арестуваха служителка в училищна столова в САЩ за сексуален контакт с непълнолетен ученик

Служителка на училищна столова бе арестувана в САЩ по обвинение в сексуален контакт с непълнолетен ученик, съобщи WTNH.

Пред съда застана 31-годишната Анди Розафорт от град Ню Феърфийлд, в щата Кънектикът. Разследването срещу жената започнало на 17 януари, когато ръководството на гимназията в града се обърнало към полицията. В жалбата се говореше за "неподходяща връзка" между един от учениците и Розафорт, която работила като помощничка в столовата.

Както каза един от свидетелите, по време на парти, в което участваха ученици, момчето напусна събитието, а след като се върна, "се държеше странно". По-късно той признал на приятел, че излязъл, за да прави секс с Розафорт.

Ученикът разказал на разпит, че си е писал няколко месеца с жената в социалните мрежи. Тя му изпрати свои откровени снимки и видеа и очакваше същото и от него. По-късно Розафорт поканила момчето да се срещнат, взела го по време на парти и имала сексуален контакт в колата си.

Студентът разказа, че след това се е "почувствал неудобно" и е помолил приятелите си да му помогнат да блокират жената в социалните мрежи. Разследващите открили няколко еротични видеоклипа на Розафорт в телефона на ученика. В телефона ѝ са открити и компрометиращи материали, предаде БГНЕС.

Задържаната бе обвинена в изнасилване, съблазняване на непълнолетна с помощта на електронни средства за комуникация и създаване на ситуация, опасна за здравето на момчето. Розафорт платила гаранция от 100 000 долара и беше освободена до следващото съдебно заседание на 1 март.

По-рано беше съобщено за 85-годишна бивша учителка от начално училище в Канада, която бе обвинена в сексуални престъпления срещу двама ученици. Престъпленията са извършени през 80-те години на миналия век.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
0 rate up comment rate down comment 0
Порта
преди 1 година
Иска секс, а после се чувствал неудобно....и това ми било мъж... Сигнализирай за неуместен коментар