Куче застреля 32-годишния си собственик в кола

Инцидентът е станал по време на ловен излет

24.01.2023 | 23:15 Редактор: Искра Ангелова
Куче застреля 32-годишния си собственик в кола

Мъж е бил трагично прострелян и убит при странен ловен инцидент, при който кучето му е дръпнало спусъка, докато са шофирали.

32-годишният жител на Уичита, щата Канзас е бил убит по данни на шерифската служба на окръг Съмнър, която съобщила на местния канал KWCH, че кучето на ловеца е стъпило върху пушката, докато тя е била на задната седалка, което е предизвикало изстрел в посока към собственика.

От службата твърдят, че полицаите са се отзовали в района - северно от Гуда Спрингс - и са намерили мъжа на предната седалка. Според съобщенията те веднага са започнали изкуствено дишане, но той е бил обявен за мъртъв на място. Не е ясно дали животното изобщо е пострадало в процеса на инцидента.

Инцидентът е вторият докладван инцидент при лов, за който съобщаваме в рамките на няколко седмици. Преди това TMZ съобщи, че кучето на едно семейство за съжаление е било застреляно и убито от ловци, които са го объркали с вълк, припомня БГНЕС.

Дженифър Хелър, собственичка на починалия 8-годишен маламут, ни разказа, че се е срещнала с комисаря по лова след смъртта на кучето си, търсейки начини да предотврати подобни трагедии в бъдеще.


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Това трябва да е съдбата на всички ловци..... Сигнализирай за неуместен коментар