Филм на ужасите в Калифорния: Разстреляха бебе, 16-годишната му майка и още 4 души

В къщата им са открити тайници с марихуана и метамфетамини

18.01.2023 | 08:33 Редактор: Искра Ангелова
Филм на ужасите в Калифорния: Разстреляха бебе, 16-годишната му майка и още 4 души

Няколко поколения от едно семейство са били убити при описвана от полицията като "подобна на картел екзекуция" в калифорнийска резиденция. Известно е, че там се е извършвала дейност, свързана с наркотици.

Сред жертвите са 16-годишна майка, нейният 10-месечен син, бабата и прабабата на бебето, твърдят полицията и семейството.

Къщата в Гошен, с население 3000 души, е била претърсена от полицията миналата седмица. Полицията съобщава, че издирва двама известни заподозрени за "умишленото клане".

На пресконференция шерифът на окръг Туларе Майк Будро не съобщи имената на заподозрените, като заяви, че това се дължи на възможността убийците да са наблюдавани, за да избегнат залавяне, но разкри, че на властите вече е известно много за трагедията.

Още миналата седмица полицията е претърсила жилището и е открила тайници с марихуана и метамфетамини. При стрелбата в понеделник загинаха шестима души. Трима души са оцелели.

"Нищо от това не е било случайно. Било е преднамерено, умишлено и ужасяващо", заяви г-н Будро

Жертвите са идентифицирани от следователите като: Роза Параз, 72 г., Еладио Парраз младши, 52 г., Дженифър Анала, 50 г., Маркос Параз, 19 г., Елиса Параз, 16 г., Никълъс Парраз, на 10 месеца.

Според Будро единият от оцелелите е легнал на пода, с крака към вратата, за да попречи на нападателите да влязат в стаята. Полицията е била повикана в имота от оцелял човек около 03:30 ч. (11:30 ч. по Гринуич) в понеделник. Те открили две тела на улицата и други в дома, предава БГНЕС.

Шериф Будро заяви, че детето и майката изглежда са бягали от мястото на инцидента и че съдебномедицинската експертиза показва, че убиецът е стоял над жертвите и е стрелял в главите им отгоре. Офисът на ФБР в Сан Франциско оказва съдействие в разследването, а за информация, водеща до арест на убийците се предлага награда от 10 000 долара.