Мъж намушка и погреба жена си, тя се изрови сама от гроба

53-годишният мъж увил тиксо върху очите, бедрата и глезените на пострадалата

22.10.2022 | 15:53 Редактор: Искра Ангелова
Мъж намушка и погреба жена си, тя се изрови сама от гроба

Жена от Вашингтон беше намушкана, облепена с тиксо и погребана в плитък трап в гората от съпруга си, преди да се изкопае сама и да намери помощ. 42-годишната Янг Сук Ан е била отвлечена от съпруга си.

Двойката, която живеела е била в процес на развод, се скарала за пари. Съпругът ѝ казал, че по-скоро би я убил, отколкото да ѝ даде парите си за пенсия. 53-годишният Чае Кьонг Ан не живеел с жена си, но се отбивал от време на време. Той нападнал жена си именно в къщата.

Чае Кьонг последвал Янг Сук в спалнята, където тя отишла да се преоблече, и я нападнал. Ударил я и залепил ръцете на съпругата си зад гърба ѝ. Увил тиксо върху очите, бедрата и глезените ѝ.

Янг Сук успяла да се обади на 911 с часовника си и да изпрати спешно известие на дъщеря си, преди да бъде завлечена от съпруга си в гаража и часовникът ѝ да бъде строшен с чук.

Жената разказа, че била във вана, докато мъжът ѝ копаел гроба ѝ. След това той я извадил от вана, намушкал я в гръдния кош и я хвърлил в дупката. Според докладите по случая от плиткия гроб тя е чувала как Чае Кьонг се разхожда наоколо и хвърля пръст върху нея.

Жената останала в плиткия гроб с часове, докато се борила да диша. В края на деня тя успяла да се освободи от тиксото. Когато освободила очите си, тя видяла, че ванът е още там, прозорецът му бил замъглен, но отвътре се виждала светлина.

Тогава жената побягнала и се движила половин час, преди да намери къща, откъдето се обадила на 911.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК