Не очакват Ан Хечи да оживее след катастрофата, открили наркотици в кръвта ѝ

Актрисата е на апарати за поддържане на живота

12.08.2022 | 09:35 Редактор: Искра Ангелова
Не очакват Ан Хечи да оживее след катастрофата, открили наркотици в кръвта ѝ

Не се очаква американската актриса Ан Хечи да оцелее, съобщава семейството ѝ, след катастрофа по-рано тази седмица, при която автомобилът ѝ изгоря, предава ДПА.

Тя остава в кома и има "тежка аноксична мозъчна травма". "Искаме да благодарим на всички за милите пожелания и молитви за възстановяването на Ан и да благодарим на всеотдайния персонал и прекрасните медицински сестри“, добавят те.

Хечи е на апарати за поддържане на живота, за да се определи дали органите ѝ са жизнеспособни за донорство, се казва още в изявлението на семейството ѝ.

Актрисата бе настанена в болница, след като катастрофира с автомобила си и причини пожар в къща в западен район на Лос Анджелис в петък. Според противопожарната служба в Лос Анджелис колата на Хечи е избухнала в пламъци, след като се е забила в двуетажна къща, оставяйки имота "необитаем".

От полицията съобщиха, че предварителните кръвни изследвания на актрисата са разкрили наличието на наркотици, но е необходимо допълнително изследване, за да се изключат всякакви вещества, приемани под лекарско наблюдение в болница, припомня БТА.

53-годишната актриса, майка на две деца, е участвала в голям брой филми през 90-те години, сред които "Шест дни, седем нощи" и "Дони Браско". Известна е и с ролята си в сериала "Друг свят", която ѝ носи награда "Еми" през 1991 г. Участвала е и в римейка на "Психо" през 1998 г.  Ан Хечи имаше връзка с актрисата и телевизионна водеща Елън Дедженеръс, припомня Би Би Си.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК