Навални: Путин и блестящи стратези изпълняват специална затворническа операция срещу мен

Не ми дават да се обадя на жена ми, очите им са хитрички, самодоволни, пише политическият враг №1 на путинския режим

05.07.2022 | 16:43 Редактор: Теодора Патронова
Навални: Путин и блестящи стратези изпълняват специална затворническа операция срещу мен

Какви умопомрачително хитри хора има в Кремъл и в системата на затворите. Въобразяват си, очевидно, че са царе на измамата, пише от килията в своя канал в Telegram политическият враг №1 на путинския режим в Русия Алейксей Навални.

Не ми дават да се обадя на жена ми или на майка ми. Целият отряд, всички останали пандизчии, редовно звънят на роднините си, а на мен не ми дават. "Дневният ред е такъв, сам сте си виновен." А очите им са хитрички, самодоволни. И всичко е многозначително - веднага се познава: заповед от Москва.
Те правят така: поставят телефонното обаждане в моя дневен график така, че то да не може да се осъществи", разказа още той.

"Например, задържат адвоката ми 5 часа пред входа на затвора, след което го пускат вътре и след няколко минути ми съобщават: „Имате обаждане по график. Можете да откажете среща с адвоката“. Стратегия! В същото време не ми позволяват да се обадя и ме принуждават да се откажа и от срещата с адвоката.
Съдейки по удоволствието, което изпитват от изпълнението на този хитър план, означава че Путин лично го е измислил заедно с Шойгу, началника на Генералния щаб и други блестящи стратези - Специалната затворническа операция", изтъкна Навални, цитиран от "24 часа".

"Наистина, когато четеш която и да е книга за съветските дисиденти, историята е една и съща. Едно и също е нивото на безкрайните "изобретенията", с които усложняват живота ти възможно най-силно дори в най-дребните детайли. Разбира се, с корекция към зловещите, зверски времена. Днес е несравнимо по-лесно – усещаш подкрепа отвън. А за обажданията - неприятно е, разбира се, но не съм от захар и ще оцелея без обаждания", казва той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК