Отчаян ход: Брокер предлага тонове пшеница и чесън като първоначална вноска за жилище

Промоцията е насочена главно към фермерите

22.06.2022 | 23:05 Редактор: Искра Ангелова
Отчаян ход: Брокер предлага тонове пшеница и чесън като първоначална вноска за жилище

Отчаян строителен предприемач в Китай предлага интересна промоция, за да привлече купувачи. Той предлага първоначалната вноска да бъде платена под формата на пшеница и чесън.

Обява на китайката компания Central China Real Estate гласи, че предлага сделка "пшеница за къща". Купувачите могат да пшеница, чиято цена в Китай е два юана за 500 грама , за първоначална вноска до 23 900 долара, пише Reuters.

Брокер по недвижими имоти в Централен Китай заяви, че промоцията е насочена главно към фермерите в региона и е била валидна само няколко дни, информира Money.bg.

Това обаче съвсем не е единственият подобен случай. В края на миналия месец друга реклама от Централен Китай подканва купувачите да направят първоначална вноски под формата на чесън. Тази оферта привлича 852 посещения и 30 транзакции, включващи над 400 тона чесън, се казва в рекламата.

Строителните предприемачи се опитват да увеличат продажбите след резкия спад на пазара за периода януари - май, заради строгите ограничения в Китай.

По-често срещаните оферти на строителните предприемачи включват безплатни паркинги или ремонти след покупка на жилището.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК