Сирени принудиха Анджелина Джоли да се скрие в бомбоубежище при посещението ѝ в Лвов

Холивудската знаменитост запази хладнокръвие

01.05.2022 | 14:30 Редактор: Ваня Кузманова

Вой на сирени за предупреждение за въздушно нападение принудиха холивудската звезда Анджелина Джоли да се скрие в убежище по време на посещение в Украйна. Актрисата и режисьор посети град Лвов, където изрази солидарност с хората, засегнати от конфликта.

Холивудската знаменитост запази хладнокръвие. Въпреки извънредната ситуация тя помаха на хората, които се опитват да я снимат и им каза, че е добре. Посещението на Джоли в град Лвов изненада жителите му. Дори кметът на града се пошегува в социалните мрежи, че ѝ няма телефонния номер. 

Тя е посланик на добра воля към Върховния комисариат на ООН за бежанците и от самото начало на войната подкрепя Украйна и призова целия свят да покаже солидарност с бежанците. Джоли посети лагер за украинци, които са напуснали родните си места и са се спасили в Лвов. 

Срещна се с деца, избягали от бомбите и се снима с тях.

Едно момиче, дори успя да разкаже на Джоли за мечтата си. Джоли разговаря и с украинските доброволци и лекари, които се грижат за тях. Звездата се разходи по улиците на Лвов и разговаря с местните жители, дори успя да пие капучино в местно кафене и да раздаде автографи. 

Руските медии също отбелязаха новината за Анджелина Джоли, но не уточниха, че е била в Украйна. Според техните публикации Джоли е била в Източна Европа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Одобрявате ли кампанията на премиера и ще дарите ли пари за оръжия за Украйна?

Да, много добра инициатива! Вече дарих/ще даря една заплата за целта.
8%
Не, идеята е много лоша! Не е работа на гражданите да събират пари за оръжия за чужда държава.
86%
Със смесени чувства съм след предложението, но няма да даря пари за оръжия за Украйна.
6%
Общо 5184 гласа

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК