Оргии, наркотици, изнасилвания и пребиване до смърт в "мини именията" на Playboy

"Любовта на живота на Хефнър е моят баща", казва Дженифър Сагинор

08.02.2022 | 21:30 Редактор: Искра Ангелова
Оргии, наркотици, изнасилвания и пребиване до смърт в

Хора, работили в имението на Playboy, повдигнаха завесата и разкриха шокиращи подробности за живота им като модели. Една от тях говори открито за насилието, наркотиците и оргиите, съпътстващи живота на Хю Хефнър и хората около него.

Момичета на 16 години са били дрогирани, бити, изнасилвани и подготвяни за проституция в мини имения, собственост на приятели на Хефнър. Тийнейджърките са били посещавани от известни личности, президент и губернатор на щат.

Свидетели разказват, че желаещите да станат "Плеймейт", но отхвърлени на прослушванията в имението, са били настанявани в различни имоти в Бевърли Хилс, където реалността се оказала доста по-сурова. Момичетата получавали фалшиви обещания за договори, с които им предвещавали звездна кариера на модния подиум. Но реално богати и влиятелни мъже търгували с тях като с добитък.

011

Дженифър Сагинор е израснала около бляскавото имение на Playboy. Тя е дъщеря на личния лекар на Хефнър и споделя, че от ранна детска възраст научава тъмната страна на списанието.

В ексклузивно интервю за "Дейли Мейл" тя описва развратните партита в някои от "мини именията" с младите момичета, които са били принудени да се друсат с тежки наркотици, или още по-лошото - упоени, минути преди мъже да правят секс с тях.

51-годишната Санигор твърди, че жените са били подложени на тормоз именно от собствениците на тези имения, които са получавали пари и услуги от влиятелни клиенти, включително знаменитости и висши политици. Често младите момичета са били изнудвани от мъжете: "Заплашваха ги, че ще кажат на семействата им, че са проститутки, ако не правят секс с тях."

09

"Прекарах по-голямата част от живота си в имението на Playboy. Празници, след училище, уикенди, които се превърнаха в десетилетия. Баща ми беше най-близкият приятел на Хефнър. От 40 или повече години беше и негов лекар. Мъже от близкия кръг на Хеф ръководеха фалшиви агенции за модели и приютяваха млади жени, които се надяваха да станат богати и известни. Тези мъже се опитваха да повторят Playboy Mansion на Хю, като създадоха свое собствено мини имение. Въпреки че тези мъже бяха във вътрешния кръг на Хеф, той се дистанцира от тези мини имения и рядко посещаваше техните партита", допълни Дженифър.

"Тези мъже бяха много богати, те бяха свързани с шоубизнеса, политиката и спорта. Младите момичета, които бяха част от мини именията, не осъзнаваха, че ги подготвят да станат проститутки. Те се пристрастиха към наркотиците. Редовно имаше изнасилвания. Слагат коктейл от хапчета в шампанско или портокалов сок. След това момичетата бяха замаяни до такава степен, че не можеха да говорят", подчерта тя.

Санигор се опита да вдигне завесата за предполагаемия кръг от проституция в скандални мемоари през 2005 г., но адвокатите на нейния издател премахват над 200 страници от книгата, защото се страхуват от правно отмъщение от Хефнър, който умира през 2017 г.

009

Изтритите страници от ръкописа на нейната книга "Playground: Детство, изгубено в имението на Playboy", описват смразяващи сцени, включително 16-годишната Сагинор, която се натъква на момиче в едно от имението, чисто голо и пребито. По думите ѝ девойката е отведена от охраната, а след това изчезнала.

В друга глава Санигор описва как е станала свидетел на поредната шокираща сцена - шведски модел, когото нарича Паулина Свенсън, предозирала с наркотици, които получила в замяна на орален секс. И добавя, че собственикът на имението е накарал охраната си да увие кървящата Паулина в одеяло и да я остави в спалнята, без да се обади на полиция или линейка. По-късно, подслушвайки вратата, Дженифър чува един от мъжете, който казва: "Твърде късно е, мъртва е."

Джош Бехар, редактор на книгата на Сагинор, казва, че е бил шокиран, когато е прочел ръкописа ѝ, но е бил развълнуван да помогне да се разкрие именно тази страна на Playboy: "Богатството и влиянието на Хефнър уплашиха адвокатите ми, въпреки че зад думите на Дженифър стояха повече от 15 свидетели."

000000000

Сагинор споделя още, че един от собствениците на въпросните имения е покойният финансист Бернард Корнфелд, а партита често се организирали от агента за таланти на Ай Си Ем - Джак Джиларди, който преди смъртта си представляваше холивудски величия, включително Чарлтън Хестън, Бърт Рейнолдс, Силвестър Сталоун и Джери Люис.

Имението на Корнфелд е на три етаж, включващо 14 спални, 12 бани и музикална зала с дървена ламперия с ръчно рисуван таван.

Сагинор разкрива още, че баща ѝ и Хефнър не са били просто близки приятели, а любовници: "В съзнанието ми в продължение на много години баща ми и Хеф бяха просто изключително близки приятели. Но това, което разбрах с времето, е, че връзката им всъщност е много повече от това. Те имаха физическа връзка. Започнаха оргиите, но те бяха като възможност, за да открият сексуалността си. През годините баща ми се отказа от семейния си живот. Не познавам много мъже, които биха се отказали от собствения си живот, а след това биха се преместили в къщата на някой друг мъж. Смятам, че любовта на живота на Хеф е моят баща."

Снимки: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години