Маймуни убиха 250 кучета в индийско село, нападат и деца (+ВИДЕО)

Агресията се отключила след убийството на бебе маймунче

17.12.2021 | 23:06 Редактор: Елеонора Танева

Отмъстителни маймуни започнаха истинска война в индийско село, като избили всички кучета и започнали да нападат децата в село Лавул, щата Махаращра, съобщи "Daily Mail".

Според разказите на местните жители, войната започнала, след като кучета убили бебе маймунче. На следващия ден приматите започнали да нападат малки и големи кучета, улавяли ги, замъквали ги на покривите на къщите и ги хвърляли от там.

В рамките на месец маймуните убили 250 домашни животни. След нападенията в Лавул не останало нито едно куче. Жителите на селото потърсили помощ от Департамента по селско стопанство. Изпратените в селото полицаи не успели да уловят нито едно животно, информира БГНЕС.

Маймуните нападали и хора, които се катерили по покривите, за да спасяват кучетата си. 

Маймуните започнали да нападат и децата. Предполага се, че това станало в отговор на опитите на хората да прекратят саморазправата с кучетата. Медиите съобщават за случай, когато приматите се нахвърлили върху 8-годишен ученик. Той бил спасен след намесата на няколко мъже.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
iron_pepi@abv.bg
преди 2 години
1
1 rate up comment rate down comment 0
Иван
преди 2 години
Сега, само не разбрах "***" кодово име за индиец ли е или истинска ***? От статията не става ясно. Сигнализирай за неуместен коментар