Най-малко двама души загинаха при силна експлозия в завод в Сърбия

В потушаването на пожара участваха 9 противопожарни екипа с 26 огнеборци

23.11.2021 | 17:00 Редактор: Жаклина Иванова
Най-малко двама души загинаха при силна експлозия в завод в Сърбия

Най-малко двама души са загинали, а други 16 са ранени при експлозии във фабрика край сръбската столица Белград.  

Малко след 15:00 българско време се чува силен взрив, придружен от няколко по-слаби. По думите на очевидци земята се е разтресла и се е издигнал огромен облак дим. В цеховете на фабриката се правят противоградни ракети, а инцидентът става в склад, в който е имало 500 ракети и 30 килограма експлозиви.

По време на взрива във фабриката е имало около 100 работника. Районът е отцепен, изпратени са спасителни екипи и девет пожарни. Част от пътя към цеховете е сринат, движението е блокирано.

След взривовете са се запалили и коли на близкия паркинг. Има и хора в неизвестност.

 

Снимка: БГНЕС, архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
БУРГАЗЛИЯ
преди 2 години
СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС И АПИ!!! НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮНО НИЩО, НИЩООО, НИЩОООО!!НЕКА ЖУРНАЛИСТИ ОТИДАТ И ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЦЪКАЩАТА "БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ"!! ... Сигнализирай за неуместен коментар