Край за Петев в Босна? Скочиха му заради скандално решение

Местните медии го нападнаха заради изключването на звездата Миралем Пянич от състава

17.11.2021 | 08:48 Редактор: Здравко Черкезов
Край за Петев в Босна? Скочиха му заради скандално решение

Със скандал може да приключи престоя на бившия треньор на националния отбор по футбол на България Ивайло Петев начело на тима на Босна и Херцеговина.

Снощи тимът му загуби с 0:2 от Украйна в последната си световна квалификация, а в състава не беше звездата Миралем Пянич. Той бе изгонен от тима заради това, че беше заснет да се забавлява в нощен бар в събота вечер преди друг мач на босненците - 1:3 от Финландия, след който стана ясно, че отборът му няма да се класира на Мондиала в Катар.

Местните медии нападнаха Петев заради изключването на звездата и попитаха защо Босна и Херцеговина не е играла с най-добрите си играчи, което българинът определи като изцяло свое решение.

На пресконференцията се чуха и въпроси за оставката на Петев, на които той не пожела да отговори и помоли журналистите да не са толкова негативни, при което започна спор в залата за пресконференции. Той определи представянето на тима под негово ръководство като "крачка напред" и обяви, че не трябва сам да дава оценка на работата си.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК