fallback

НЛО многократно са изкарвали от строя американската ядрена технология

Намеси е имало в ядрената технология и на други страни

09.06.2021 | 20:00 Автор: Елеонора Танева

Неидентифицираните летящи обекти (НЛО) многократно са се намесвали в американската ядрена технология, принуждавайки някои съоръжения да излязат от строя. Това заяви пред „Вашингтон Пост“ бившият шеф на секретната програма за идентифициране на аерокосмически заплахи в Пентагона Луис Елизондо.

Разкритието идва преди публикуването на некласифицирания доклад за неидентифицирани въздушни феномени (UAP), наблюдавани от пилотите на американския флот. Той ще бъде представен на Конгреса по-късно през юни, информира БГНЕС.

"До този момент в страната сме имали инциденти, при които тези обекти са се намесвали и всъщност са блокирали ядрените ни възможности“, каза Елизондо.

Експертът подчерта, че има данни, според които може да предполага, че НЛО са се намесвали в ядрената технология и на други страни като са ги включвали и пускали онлайн.

"До този момент със сигурност има достатъчно данни, за да се докаже, че има интерес към нашата ядрена технология, както и потенциал дори за намеса в тази ядрена технология“, добави Елизондо.

Коментирайки предстоящия доклад, експертът каза, че в него "категорично се доказва веднъж завинаги", че UAP не са американска технология, нито руска или китайска. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Свят
fallback