НЛО многократно са изкарвали от строя американската ядрена технология

Намеси е имало в ядрената технология и на други страни

09.06.2021 | 20:00 Редактор: Елеонора Танева
НЛО многократно са изкарвали от строя американската ядрена технология

Неидентифицираните летящи обекти (НЛО) многократно са се намесвали в американската ядрена технология, принуждавайки някои съоръжения да излязат от строя. Това заяви пред „Вашингтон Пост“ бившият шеф на секретната програма за идентифициране на аерокосмически заплахи в Пентагона Луис Елизондо.

Разкритието идва преди публикуването на некласифицирания доклад за неидентифицирани въздушни феномени (UAP), наблюдавани от пилотите на американския флот. Той ще бъде представен на Конгреса по-късно през юни, информира БГНЕС.

"До този момент в страната сме имали инциденти, при които тези обекти са се намесвали и всъщност са блокирали ядрените ни възможности“, каза Елизондо.

Експертът подчерта, че има данни, според които може да предполага, че НЛО са се намесвали в ядрената технология и на други страни като са ги включвали и пускали онлайн.

"До този момент със сигурност има достатъчно данни, за да се докаже, че има интерес към нашата ядрена технология, както и потенциал дори за намеса в тази ядрена технология“, добави Елизондо.

Коментирайки предстоящия доклад, експертът каза, че в него "категорично се доказва веднъж завинаги", че UAP не са американска технология, нито руска или китайска. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 1
Iordan Ivanov Geolog
преди 2 години
Днес постъпиха данни за "ГОЛЯМО КУХО ТЯЛО" навлизащо бавно в Слънчевата ни система.NASA и други да го търсят с наличната техника .Във вътрешноста на тялото имало богати колоннии живи.Снимани са излизания на същества с размери над 12 метра опасани с кабели тръбопроводи светещи лампи и друга техника вкл вода за пиене..Подава наша станция за следене на близки обекти до Троян ../Bulgariaметод на проучване биорезонаторен .. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
Iordan Ivanvo geolog
преди 2 години
След рекламираното кацане на Марс от САЩ са засечени специфични проучвателни системи с вероятен произход Венера.Данните от днес са ,че усилено се проучват региони носещи важна информация за МАрс вкл древни скални масиви с възраст около 3 800 000 000 години.Минералите в тях помнели огромна информация за Земята и МАрс вкл за процъфтяващ живот на МАрс.КАртират се региони в Китай и САЩ, Сигнализирай за неуместен коментар