В последния момент сменили пилота на Петр Келнер

Това разкри директорът на комуникациите на PPF Владимир Млинарж

31.03.2021 | 17:28 Редактор: Искра Ангелова
В последния момент сменили пилота на Петр Келнер

В последния момент е бил сменен пилотът на хеликоптера, в който Петр Келнер загина с още 4-има пътници в Аляска, разкри Владимир Млинарж, директор на комуникациите на PPF пред чешкия информационен сайт idnes.cz.

“Нямаме друга информация освен от медиите. Просто знам, че пилотът е бил сменен в последния момент, защото някой е заболял от Ковид-19. Но не знаем какво точно се е случило, надяваме се да разберем от Давид Хорват”, коментира Млинарж по чешката национална телевизия, цитиран от "24 часа".

"Петр Келнер обичаше адреналиновите спортове, както и дивата планинска природа - и в крайна сметка това се оказа фатално за него. Той обаче не умря поради своето безразсъдство или грешка. Или хеликоптерът, или неговият пилот са се провалили", написа в статия за трагичната смърт на най-богатия чех главният редактор на чешкото издание "Млада фронта днес" Ярослав Плесл. Американските власти със сигурност ще отговорят на този въпрос, убеден е журналистът.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
3 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
3
8 rate up comment rate down comment 1
Елеонора
преди 3 години
Чисто и просто Убийство, просто не искат да използват тази дума.Има друг съд и там със Сигурност ще си платят. Сигнализирай за неуместен коментар
2
6 rate up comment rate down comment 2
Гост
преди 3 години
Като ги назначат за милионери и почерняват.... Сигнализирай за неуместен коментар
1
9 rate up comment rate down comment 1
mira21_sm@abv.bg
преди 3 години
Значи това си е убийство! Сигнализирай за неуместен коментар