fallback

Мощен взрив срина супермаркет в руски град (ВИДЕО)

Няма данни за ранени и загинали хора, в момента на взрива в сградата се е намирал единствено нощният пазач

12.02.2021 | 11:00 Автор: Радостина Димитрова

Мощен взрив избухна рано тази сутрин в супермаркет в руския град Владикавказ. Сградата е напълно разрушена. Изпочупени са прозорците на няколко съседни жилищни блока, предава кореспондентът ни в Москва Ангел Григоров.  

Во Владикавказе утром 12 февраля произошел взрыв в супермаркете, здание полностью разрушено. Вот что происходит на месте взрыва pic.twitter.com/ttO8b4T7yv

— Дождь (@tvrain) February 12, 2021

Няма данни за ранени и загинали хора. В момента на взрива в сградата се е намирал единствено нощният пазач, който се е разминал с уплаха. Той е прегледан от лекар и се чувства добре. По предварителна информация инцидентът е причинен от взрив на газ, съобщи ръководителят на администрацията на правителството на Северна Осетия Рустем Келехсаев, предаде БНР.

Освен супермаркет в сградата с площ 1000 квадратни метра е имало офиси и магазини за дрехи. 120 души и 25 единици техника разчистват развалините. 

#BREAKING: Suspected gas explosion levels supermarket in the Russian city of Vladikavkaz. Initial reports suggest that at least 1 person was killed and multiple others were injured in the blast. pic.twitter.com/Ndr8O107g3

— UA News (@UrgentAlertNews) February 12, 2021

 

Следственият комитет започна предварителна проверка. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Свят
fallback