Откриха мъртъв 28-годишния доведен син на Уитни Хюстън

Не се съобщават подробности за причината за смъртта му

19.11.2020 | 11:55 Редактор: Ивет Арабова
Откриха мъртъв 28-годишния доведен син на Уитни Хюстън

Боби Браун-младши, 28-годишният син на певеца Боби Браун и доведен син на покойната певица Уитни Хюстън, е открит мъртъв в Лос Анджелис, съобщава Fox News.

В сряда полицейските власти са съобщили пред медията, че Робърт Браун-младши е намерен мъртъв, след като са се отзовали на спешно повикване. Не се съобщават повече подробности за причината на смъртта, заподозрян за убийство или деня на неговата кончина. Другият син на Боби Браун - Ландън, потвърди индиректно новината в Instagram профила си, споделяйки черно-бяла снимка на покойния си брат с посланието: "Ще те обичам завинаги".

Смъртта на Боби Браун-младши се случва само пет години след кончината на неговата полусестра Боби Кристина Браун, която почина през 2015 г. на едва 22-годишна възраст. Боби Кристина беше открита във вана и хоспитализирана, но по-късно почина, след като прекара месеци в кома и беше лекувана за мозъчно увреждане, пише "Труд".

Освен Боби Кристина и Боби Браун-младши, певецът Боби Браун има още пет деца. Майка на Боби Браун-младши е Ким Уорд, с която Боби Браун имаше дългогодишна връзка след периоди на раздели и събирания.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 2
Нина
преди 3 години
Направо като проклятие Сигнализирай за неуместен коментар