От САЩ до Австралия: Подкрепа на антиправителствените протести

Вече всеки ден се провеждат демонстрации пред посолството ни в Лондон

26.07.2020 | 22:20 Редактор: Наталия Тотева

Българи от цял свят подкрепиха антиправителствените протести и днес. Демонстрации се проведоха от Съединените щати до Австралия.

В Чикаго българите поискаха да се изкорени корупцията, да има нормално здравеопазване и лидери, които да не са обвързани с управляващите в момента.

Към тях се присъединиха и чужденци. Във Великобритания за пореден ден имаше недоволство. Вече втора поредна седмица сънародниците ни подкрепят протестите в България.

Всеки ден се провеждат демонстрации пред посолството ни в Лондон. Някои пътуват отдалеч, за да изразят исканията си - оставка на кабинета и главния прокурор, както и дистанционно гласуване.

Български протест имаше и в Австралия. Фолклорна група българи стои зад демонстрациите в Мелбърн. Протестиращите подкрепиха призивите за оттеглянето на правителството. Българите заявиха, че ценят своята родина и даденостите ѝ, но искат промяна в системата.

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
77777
преди 3 години
Точно за здравеопазване да не говорят.И някои отидоха заради откраднатото от комунистите, отказаха се от Родината,сега тръгнали акъл да дават.Сигурно повечето и те са гласували Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ
преди 3 години
герл са мутренско мафиотска организация сик вис2 оставка вън на мафията герб оставка БОЙКО БОРИСОВ ти нямаш съвест повечето хора не те искат *** си отивай си герб Сигнализирай за неуместен коментар