Крадци нападнаха с нож и раниха футболна звезда на Англия

Те нахлули в дома на Деле Али в Барнет, Северен Лондон

14.05.2020 | 09:50 Редактор: Ивет Арабова

Халфът на "Тотнъм" и английския национален отбор Деле Али е станал жертва на въоръжен грабеж в дома му. Нападателите са заплашили футболиста с нож и са му причинили рана на лицето. 

Нападението над английския национал и халф на "Тотнъм" Деле Али и приятелката му е станало в дома им в Барнет, Северен Лондон. Нападателите са били въоръжени и са нахлули в двора на къщата, докато футболистът заедно с приятелката му, брат му и двама техни приятели са играли карти. 

Али и брат му са били нападнати от престъпниците, а футболистът дори е получил рана на лицето. От дома на играча на "Тотнъм" крадците са взели скъпи бижута и часовници, а стойността на единия часовник е 850 000 паунда.  Към момента няма арестувани, а разследванията продължават. 

Али потвърди случилото се в профила си в Twitter, като написа: "Благодаря ви за всички съобщения. Ужасяващо преживяване, важното е, че ние сме добре. Ценя вашата подкрепа". 

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 3 години
Много нагли крадци. Толкова хора в къщата и пак са влезли. Добре, че не са имали някакво огнестрелно оръжие, че кой знае. Сигнализирай за неуместен коментар