България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ники Илиев подготвя нов сценарий на филм

Снимките ще бъдат предимно в Пловдив и по морето, сподели режисьорът в "България сутрин"

11.09.2018 | 10:37 Редактор: Василена Василева
Ники Илиев подготвя нов сценарий на филм

След като грабна награда за режисьор на годината, Ники Илиев крои нов сценарий на филм. По-малко от година след като направи официалната премиера на "Нокаут, или всичко, което тя написа", в който с участие се разписа звездата от "От местопрестъплението: Лас Вегас" Гари Дърден, режисьорът налива основите на поредното си заглавие, което към момента е на сценарно ниво.

"Съвсем скоро ще започнем по-сериозна работа по продуцирането. Идеята е снимките да започнат в края на другата пролет. Те ще се осъществят предимно в Пловдив, ще снимаме и по морето" сподели в студиото на "България сутрин" Ники Илиев.

За разлика от "Нокаут", който бе реализиран почти на 90% на английски език, четвъртият му филм ще е предназначен предимно за родната публика. Диалогът в него ще е единствено на български, а жанрът ще гравитира отново по-силно към комедията. 

"Искам да направя отново един позитивен филм, на който хората да могат да се забавляват. Ще се върна повече към стила на "Живи легенди", но – надявам се, следващият да е по-добър", разкри още режисьорът.

Вижте повече във видеото!