България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Лудо младо" с Деси Добрева тръгва към Варна

Спектакълът имаше огромен успех в София

14.06.2018 | 10:18 Редактор: Ивайло Николов

Спектакълът "Лудо младо" на певицата Деси Добрева се пренася във Варна, където ще се проведе на 22 юни в Двореца на културата и спорта. Първото шоу имаше голям успех в зала 1 на Националния дворец на културата.

Певицата пък каза в студиото на "България сутрин", че очаква емоцията в морската столица да бъде много по-силна, защото това е нейният роден град.

"Концертът беше много хубав и съм страшно благодарна на публиката, защото един артист без своята публика е нищо. Аз вярвам, че тази емоция ще бъде още по-силна във Варна, защото аз съм от Варна и още повече се притеснявам", сподели певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Деси Добрева сподели още, че лятото за нея ще бъде пълно с ангажименти, които са свързани със спектакъла "Лудо младо", подготовката на едноименния албум и участията ѝ в други концерти.

"Подготвям един сингъл, който ще излезе през есента със сигурност. Той е почти готов, сега се каня да снимам клипа, след това ме чака турне в САЩ и един много голям проект", разказа Добрева. 

Тя разказа също, че дъщеря ѝ е тази, която е искрена с нея и казва какво не е добре в музика, тоалети и всички неща, така че Добрева прави необходимите промени.

Вижте видеото с целия разговор!