България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Люси Дяковска готви "цветно пътешествие в света на мюзикъла"

По време на музикалната вечер са предвидени популярни произведения като "Котките", "Уестсайска история" и "Кабаре"

11.06.2018 | 10:38 Редактор: Лазарина Колчагова
Люси Дяковска готви

Популярната изпълнителка Люси Дяковска обяви, че в готвената от нея "Вечер на мюзикъла" са предвидени популярни произведения като  "Котките", "Уестсайска история", "Кабаре", "Клетниците", "Цар Лъв", "Исус Христос - супер звезда", както и много още изненади. 

Съвременните мюзикъли ще бъдат представени с 
"We will rock you", "Mamma mia" и други, а обещаващата музикална вечер ще бъде "цветно пътешествие в света на мюзикала."

"За мен диското и мюзикълът нямат голяма разлика. И при двете трябва да достигнеш до човека, аплаузът е това, към което ние на сцената се стремим, но дори когато отсъства - усмивката ни стига" - така започна Люси Дяковска представянето на предстоящия си концерт в студиото на Bulgaria ON AIR. 

"Първите модерни плочи, които баща ми имаше 1984 г. бяха на Барбара Стрейзънт, която е също композитор, освен велик изпълнител. Написала е едни от най-красивите песни към филми и мюзикъли.
 
Нейните изпълнения ме докоснаха с начина, по който преживяваше всяка мисъл в тях, а баща ми винаги е бил много експресивен певец. Той беше пример за мен, когато отидох в Германия в мюзикъл - колеж и емоционалността, с която пеех в мюзикъли беше най-силният ми коз", сподели изпълнителката в "България сутрин".

Участие в представлението ще вземат също големите музиканти Мишо Йосифов и Веселин Веселинов Еко.

Вижте целия разговор с Люси Дяковска във видеото!