fallback

"Кажи ми как" – новата песен на Йордан Марков

Предстои концерт на 3 октомври в Русе, а след това във Велико Търново, разказа естрадният певец пред Bulgaria ON AIR

20.09.2017 | 11:51 Автор: Иван Берберов

Младият изпълнител Йордан Марков представя новата си песен "Кажи ми как". Това е лятно естрадно парче, което привиква красивите спомени за отминалия сезон и носи със себе си лека есенна носталгия.

"Николай Скерлев е направил видеото, което е снимано на остров Света Анастасия край Варна. Изключително красиво място, което е слабо познато за повечето българи. Музиката е дело на Кристиян Янкулов, текстът е на Мариета Ангелова, аранжиментът на Пламен Маринов. Песента не е чак толкова нова, но е непозната за аудиторията, тъй като едва наскоро направихме клип, а без видео едно парче в наше време не може да пробие", сподели певецът в студиото на "България сутрин". 

"Аз съм единственият млад изпълнител, който прави естрада. Това, което творя, е от душа и сърце. Моите песни и изпълнения се приемат много топло от публиката. Естрадата е стилът, който остава. Не минава вечер на забава без такива песни", отбеляза още той.

Марков е тръгнал на турне из страната, като датите за участията могат да бъдат намерени в профилите му в социалните мрежи. Предстои концерт на 3 октомври в Русе, а следващият се планира да е в края на месеца във Велико Търново, посочи независимият музикант. 

"Организацията за едно такова събитие е трудна, тъй като сме много хора и използваме много техника. Българската музика бе избутана настрани от англоезичната, но напоследък все повече млади хора се връщат към качествените български песни", уточни изпълнителят пред Bulgaria ON AIR. 

fallback
Още от България сутрин
fallback