fallback

Solar Summer отменен само тази година

Фестивалът ще се върне през 2018 г., без значение в какъв формат и с колко дати, обеща Иван Дончев пред Bulgaria ON AIR

16.08.2017 | 08:33 Автор: Жанета Нейкова

Скандалът по Южното Черноморие се разрасна, след като организаторите на най-големия Черноморски фестивал в България заявиха, че в знак на протест срещу проверките по заведенията закриват Solar Summer Festival.

От Южния плаж в Слънчев бряг управляващият фестивала съдружник Иван Дончев обясни пред Bulgaria ON AIR защо се стигна до спирането на Solar Summer.

Дончев разясни, че събитието се състои от 8 изяви в 4 поредни уикенда, 6 от които вече са минали. Прекратени са оставащите събития от Solar Summer.

"Поради създалото се напрежение миналата седмица в нашата група заведения в Слънчев бряг от проверките на правителството, организаторите решиха, че това е най-добрият вариант за този момент", заяви Иван Дончев, като бе категоричен, че фестивалът ще продължи следващата година, без значение в какъв формат и с колко дати ще бъде осъществен той.

Провалените участия на дисководещите Адам Бейър и Пако Осуна ще бъдат реванширани:

Бейър ще бъде заместен с друг артист от неговия лейбъл още в петък, а феновете, които вече са закупили билети ще имат възможността да си възвърнат обратно сумата, или билетите им ще важат без заверяване за следващи събития на Solar Summer, обеща Дончев.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback