fallback

Една тренировка на "Златните момичета" по художествена гимнастика

Пред Bulgaria ON AIR Невяна Владинова изрази надеждите си на Европейското първенство отново отборът да бъде за ръка на стълбичката

09.05.2017 | 09:46 Автор: Жанета Нейкова

Репортер на Bulgaria ON AIR посети тренировката на националния ни отбор по художествена гимнастика на стадион "Раковски" в София. Велислава Миланова научи повече за емоциите на "Златните момичета" след триумфа им на Световната купа 2017 преди няколко дни.

Това състезание вече трябва да е спомен за нас, тъй като имаме една седмица да се подготвим за Европейското първенство в Будапеща, каза Бранимира Маркова, мениджър на националния отбор. 

Пред репортера на телевизията тя изрази щастието си от успеха на Невяна Владинова като подчерта, че той е резултат от дългогодишен труд.

"Кралицата на Световната купа" Невяна сподели, че короната й се намира върху трофея от общия многобой и е дала на свои приятели да се снимат с нея, смее се тя. 

"На следващото състезание очакваме да сме силни като отбор и се надяваме отново да сме ръка за ръка на стълбичката", вълнува се Владинова.

"Другата ни мечта е да бъдем на още по-голямо състезание", сподели надеждите си Катрин Тасева пред Bulgaria ON AIR.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback