България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Стартира Милан Джуниър Камп 2017

Миналата година спортният лагер събра 250 деца

15.03.2017 | 11:31 Редактор: Мария Аладжова
Стартира Милан Джуниър Камп 2017

Стартира кампанията на Милан Джуниър Камп 2017. Тази година лагерите ще се проведат в Дряново и в Бяла. Миналата година инициативата събра рекорден брой деца - 250, като осем от тях бяха избрани да заминат на финалния турнир в Милано.

В рамките на няколко дни малките "дяволчета" ще тренират във футболния лагер и това ще им помогне да се докоснат до магията на футбола от световно ниво, разказаха в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR предприемачът Ивайло Рачев, директорът на Милан Джуниър Камп Алесандро Джани и президентът на Италианската търговска камара Марко Монтеки.

"Надяваме се, че наистина тази година, за 4-то издание, български деца ще имат шанс да се докоснат до този велик клуб и най-вече да покажат уменията и таланта си, за да представят и България по подобаващ начин", коментира Ивайло Рачев.

"Щастливи сме да бъдем тук в България, да можем да коментираме тези спортни и социални събития. Знаем, че има голям интерес от страна на българския народ към нашите инициативи. Тук сме за четвърти път, за да присъединим заинтересованите лица от таргета под 18 години", обясни от своя страна Алесандро Джани.

"Ние се присъединихме към тази инициатива, защото тя наистина е социална и включва все пак деца, които обединяват своята страст към Милан", добави Марко Монтеки.

Вижте пълния разговор във видеото: