България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

The Bulgarian Dream цели да накара хората да изричат на глас това, което желаят

Това коментира създателят на проекта фотографът Николай Николов в предаването "България сутрин"

05.12.2016 | 10:30 Редактор: Ирина Георгиева
The Bulgarian Dream цели да накара хората да изричат на глас това, което желаят

Основната цел на проекта The Bulgarian Dream е да накара хората да изричат на глас това, което желаят. Вярвам, че това ни приближава една стъпка по-близо до мечтата и целта им. Това обясни създателят на проекта фотографът Николай Николов в предаването "България сутрин".

Хората, взели участие в проекта към момента, не са случайни, разкри Николов.

"Това са хора, които са малко или много приятели и познати. С тях искам да събера портрети, които да стимулират и непознати да се включат в инициативата. Като цяло предпочитам хората да се свържат с мен като има платформа за включване в сайта www.thebulgariandream.com, където е описано как се случват нещата. За съжаление в момента мога да реагирам само на територията на София", обясни Николов.

В движение ще видя какво ще се случи с проекта, заяви фотографът, но към момента му се иска да се включат 100-ина души, за да може да има някаква представителна извадка.

"Най-вероятно ще има събитие след като се съберат 100 портрета, на която ще бъдат поканени всички участници. Могат да бъдат поканени потенциални хора, които да помогнат да се сбъдне на всеки един мечтата. Вариантите са неограничени. "Българската мечта" може да се превърне в платформа за споделяне на цели, мечти и стремежи у нас. Или платформа, която да свързва търсещите хора с тези, които търсят ресурс", посочи Николов.

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
alpiniz@mail.bg
преди 7 години
Не ми стана ясно кой ви финансира отворено общество ли Сигнализирай за неуместен коментар