България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

ММА: Деян Топалски срещу Даниел Илиев на 7 октомври в зала Универсиада

Бранко Бабачев не може да събере смелост да се бием, намира си оправдания, заяви ММА боецът пред Bulgaria ON AIR

20.09.2016 | 09:59 Редактор: Луиза Божинова
ММА: Деян Топалски срещу Даниел Илиев на 7 октомври в зала Универсиада

На един от най-популярните ММА бойци у нас Деян Топалски му предстои мач номер четири от началото на годината. Но този път той ще се пробва не в смесените бойни спортове, а в кикбокса. Топалски ще участва в топ сблъска на професионалната гала вечер по кикбокс и муай тай. Грандиозният спектакъл ще се състои на 7 октомври в столичната зала "Универсиада", а негов съперник ще бъде друг известен столичен боец - Даниел Илиев.

В интервю за Bulgaria ON AIR Деян Топалски разкри, че преди да се впусне в ММА се е занимавал дълги години с кикбокс и се радва на възможността, че може отново да го практикува.

"Доскоро професионален кикбокс в България нямаше. Радвам се, че PRO FIGHT се появи като организация и дава възможност на бойците да се бият по този правилник", коментира спортистът.

По отношение на противника си Топалски каза, че е възможно да го изненада, но за себе си смята, че е по-подвижен.

За това, че последно се говореше за бой срещу Бранко Бабачев, той каза: "Бранко не може да събере смелост една година да се бием, намира си оправдания. Ако наистина има здравословни проблеми, аз му пожелавам по най-бързия начин да се възстанови и съответно да се оправи по-бързо, за да се качим на ринга и да решим този спор."

Цялото интервю вижте във видеото: