България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Без вина виновен! Къде има такова правосъдие?

Защо актьорът Славчо Пеев дължи 4000 хил. лв. на Топлофикация?

26.02.2016 | 11:05 Редактор: Мария Аладжова
Без вина виновен! Къде има такова правосъдие?

"Няма справедливост в правосъдието, няма справедливост в съдебната система на България", коментира актьорът Славчо Пеев, който в момента води дело срещу Топлофикация за неизплатени задължения в размер на 4000 хил. лева. 

"Получих една сметка, отивам да тегля пари и се оказва, че са ми запорирани всички сметки. Без да знам съм бил осъден", разказа големият български актьор в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Той изрази възмущението си, че подобен сценарий е възможен и дори се осъмни, че преднамерено не е бил уведомен за казуса: "Сега има такава професия - да не те намерят. Той не трябва да те намери, за да не бъдеш там. Къде има такова правосъдие?", попита актьорът.

И продължи, че "Ако има такава сума, аз съм пропуснал. Имам всички документи, че съм плащал сметките си. Благодаря на г-жа Манолова, че тя се зае с тази неблагодарна работа, за да се оневинят и да паднат сумите на хиляди хора".

Попитан как смята да разреши създалата се ситуация, Пеев обясни, че е ангажирал адвокати и се надява да има възмездие по неговия случай.

Целият разговор със Славо Пеев - във видеото!