България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Емин Ал-Джунейд и Славина Калканджиева с дуетна песен с модерно звучене

Искам да правя качествена музика, подчерта изпълнителят

13.02.2024 | 09:30 Редактор: Вяра Димова

"Няма значение" - това е заглавието на новата песен на Емин Ал-Джунейд, изпълнена заедно със Славина Калканджиева от "Тринити".

"Това е песента, по която съм работил най-дълго време. Идеята се зароди още миналата година. Направихме песента с Димитър Лефтеров, който написа музиката, текста и аранжимента. Песента премина през няколко обрата. Сменяни са няколко изпълнителя, докато се вземе крайното решение това да бъде невероятната Славина Калканджиева", каза Емин в ефира на "България сутрин".

Видеоклипът е заснет в София в рамките на един ден, стана ясно от думите на певеца.

"Запознах се със Славина на конкурс. Бях сигурен, че ще бъде невероятен избор за песента, тъй като притежава звездни гласови данни. Радвам се и съм благодарен, че прие идеята и се включи с професионализъм. Тя е и мой вокален педагог", разкри Емин пред Bulgaria ON AIR.

Той сподели, че за него музиката е дар от Бога: "Всяка творба е различна. Музиката достига до сърцата на хората. Искам да правя качествена музика. Целта в песента беше да има по-съвременно, модерно звучене - нещо, в което аз да се припозная. Процесът по направата на песента мина професионално. Клипът е сниман в градски условия, беше студено, но показахме ефектни кадри от София", разказа той.

Емин обяви, че вече работи по нови песни и планира скоро да издаде свой албум.

Гледайте целия разговор във видеото.