България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Играта пусна нова песен, използва изкуствен интелект в парчето

Проектът е вдъхновен от половинката в живота на Ивайло Иванов

08.01.2024 | 09:19 Редактор: Искра Ангелова

Нова година, нова песен и ново музикално завръщане. Рапърът Ивайло Иванов - Играта представи нова песен и видеоклип. Парчето е провокирано от неговата половинка.

"Песента имаше основа, която я видоизменихме с Бате Пешо. Но звучи доста актуално спрямо сегашните трендове. Пускам си това, което ми е кеф и музиката, която правя със сърце", каза изпълнителят в студиото на "България сутрин".

Играта сподели, че видеото е точно такова, каквото си е представял.

"Радостин Събев - Шошо предизвика това видео да изглежда по този начин, за което му благодаря. Доверих му се изцяло. Буквално се забавлявах по време на снимките. Изкуственият интелект, който използвахме в клипа, върши страхотна работа и за жалост, той ще бъде все по-ползваем", допълни Ивайло Иванов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Изпълнителят е доста активен в социалните мрежи, по-специално в TikTok.

"Появявам се и в анимационни филми, за което се радвам много. Това се случва от миналата година. От Великден насам имам някъде около 5-6 анимационни филма. Аз съм човек, който се възприема като артист, за мен няма граници, стига да има изкуство, което да провокира желанието и глада в хората. Поставих се в различни светлини, променях си гласовете", разказа още Играта.

Гледайте целия разговор във видеото.