България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"PR WE Аre" на Максим Бехар, Мишо Шамара и Lil Sha се слуша от София до Ню Йорк

PR експертът разказа защо и как се е стигнало до записването на песента

23.10.2023 | 09:20 Редактор: Тодор Петров

PR експертът Максим Бехар дебютира на музикалната сцена с песента "PR WE Аre" заедно с Мишо Шамара и неговия син - Lil Sha. Песента направи своята премиера едновременно в Ню Йорк и София. 

"С Мишо се познаваме от много години. Преди около година някой го нападна много грозно във Facebook. Написах да го оставят да си работи честно и почтено. Мишо ми благодари, че съм го защитил и каза, че ми е длъжник. Написах му, че някой ден може да напишем песен заедно. Написах текст на български, те написаха музиката. В един момент им казах: Нека го направим на английски. Започнах да диктувам на малкия и след 10 минути имахме текст", разказа Максим Бехар в студиото на "България сутрин".

Песента е записана само за ден, като тримата изпълнители не са напускали студиото. По думите на Бехар в студиото се е получила химия между тях.

"Много исках да направя нещо за PR, аз съм 30 години в този бизнес. Това беше и първоначалната ми идея, текстът на български беше такъв. Когато Lil Sha ми каза: Дай ми една рима с PR, за да се хвана отнякъде, аз му казах Бехар и той се хвана за тази дума", посочи още Бехар за зрителите на Bulgaria ON AIR.

PR експертът изпраща суровия вариант на песента на няколко свои приятели, още преди да бъде записано видеото към песента. От тях е получил съвети какво да пипне, но и предупреждения, че ще има много критики.

"Близо 14 хил. слушания има само за 5 дни. Вече в много американски станции се върти песента. Искам да направя още няколко песни с Мишо и със сина му. Втората песен съм я замислил за политиците. Написал съм текста и съм го пратил на малкия да пише музиката. Очакваме я следващата година. Тази година издадох две книги, участвах в британска филмова продукция. Това ми дава възможност да погледна на моя бизнес малко отстрани", сподели Максим Бехар.

Гледайте целия разговор във видеото.