България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Секси и флиртуваща - Маги Джанаварова изля чувствата си в "Давам"

Певицата представи новата си песен и сподели за участието на Иво Аръков

13.07.2022 | 09:40 Редактор: Тодор Петров

Маги Джанаварова представи новата си песен "Давам". Песента тя създава отново с музикалния продуцент Денис Попстоев, а в клипа участва актьорът Иво Аръков.

"Преди няколко месеца отидох в студиото на Денис и му казах "Дай да напишем нова песен". Пусна ми бийта на тази песен, започнах да измислям и след 2 часа имахме припев и куплет. Текстът отново е авторски, пак е свързан с моите емоции и чувства. Всичко, което пиша, е свързано с мен. Изключително благодарна съм, че точно Иво Аръков участва във видеото, което снимахме в мое любимо селце в Гърция", разказа изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Джанаварова призна, че за пръв път е организирала заснемането на клип в чужбина и ѝ е било доста трудно. Изпитвала е страх дали ще се справи, но нещата са се получили изключително лесно. Снимали са само два дни при предвидени за това три.

На въпрос за участието на Иво Аръков тя сподели пред "България сутрин":

Тази песен беше създадена с любовна и секси емоция, за флирт. Представях си някакъв много красив мъж с хубаво тяло. Искаше ми се да е актьор, защото аз не съм - да компенсира моята неопитност. Той успяваше да ме отпусне в много от моментите, в които се стягах и не знаех как да се държа естествено. Изключително благодарна съм му, той беше първото име, за което се сетих.

Посланието на песента е да можем да даваме, а Маги Джанаварова отбеляза, че винаги се стреми да дава любов в чистата ѝ форма. Поставила съм си и тази песен като мисия към себе си и всички хора, които ме харесват, посочи певицата.

Джанаварова разказа за предстоящите ѝ летни участия по морето и къде могат да я видят всички нейни почитатели.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК