България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

Деси Добрева с нова песен и уникален концерт-фестивал в София

"Оживявам чрез музиката", сподели певицата

17.05.2022 | 09:24 Редактор: Тодор Петров

Певицата Деси Добрева представи новата си песен - "Марику". Парчето се отличава с клубно звучене, запомнящ се рефрен и свеж видеоклип с участието на комика Ненчо Илчев и магарето Марко.

"Това е хумористична странджанска песен. Изцяло промених оригиналния текст, за да влезе в концепцията по-добре. Възхитена съм как успяхме да съберем всички неща, които заснехме за един снимачен ден, започнал в 7 ч. сутринта с парапланер", каза тя в студиото на "България сутрин".

На 2 юни в Арена "София" (столичен колодрум Сердика) Деси Добрева ще реализира концерта, който се наложи да отложи миналата година. Тя отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че събитието вече се е превърнало във фестивал и покани хората да отидат облечени в носии или да носят със себе си нещо традиционно българско.

"Вече сме над 150 души на сцената - моите колеги от Лудо младо бенд, формация "Гераци", 26 деца от духов оркeстър "Джуниър бенд", Петя Панева, децата от музикалното училище "Любомир Пипков", нестинари, любимите ми кукери от Благоевградско, едни невероятни огнени феи ще се включат също в спектакъла. Ще направим два съвсем истински ритуала в сърцето на София. За децата това нещо е уникално", обясни певицата.

"Инстинктът отвътре ме кара да пея, аз оживявам чрез музиката", сподели Добрева.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК