България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Крисия получи световно признание, участва в проект на Disney

"Нямам даден план за бъдещето, искам да успея в това, което мога да правя", каза певицата

04.06.2021 | 09:27 Редактор: Юлия Христова

DIsney започва международна кампания "Най-великото празнуване на принцесите“. Началото поставя дебютът на новия оригинален сингъл "Само днес“, който талантливата изпълнителка Крисия записва на български език специално за кампанията. 

Темата е добротата и смелостта, за мен е чест да участвам в проекта. В мен има смелост и искам да я предам. Беше изненадващо да ме поканят да участвам. Казаха, че са избрали мен да представлявам проекта. Това каза за "България сутрин" Крисия. 

Според нея това е оценка на високо ниво.

"Забавлявах се, беше предизвикателство. Мисля, че се справих", посочи младата певица. 

По думите ѝ тя никога не се е чувствала като принцеса.

"Моята любима Дисни принцеса... всички, но по-морските Ариел, Ваяна много ме вдъхновяват. Стремя се към доброта и смелост, да съм точна и организирана. Настроението е винаги положително - няма принцеса, която да се събужда в лошо настроение. От малка се включвам в благотворителни инициативи. Да правя добро е моето нещо. Правя моя музика", допълни изпълнителката.

Крисия смята, че от различните уроци по пътя си е научила, че трябва да се справяме с трудностите. 

"Нямам даден план за бъдещето, искам да успея в това, което мога да правя. Трябва да знаем какво искаме - дали това е нещото, за което се борим, трябва да има много желание и много труд. Трудности няма, трудностите са уроци, спънки, през които трябва да минеш", допълни Крисия. 

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
titia
преди 2 години