fallback

Сузанита и Валентина Александрова с роли в "Дани. Легенда. Бог"

Младите изпълнителки разказаха за един от най-новите български филми

02.10.2020 | 10:21 Автор: Тодор Петров

"Дани. Легенда. Бог" е един от най-новите български филми. Зрителите ги очаква една история за пране на пари, корупция, голямо его и неочаквани обрати.

Филмът ще бъде излъчен на 6 октомври в рамките на "София филм фест", а в главната роля влиза Димо Алексиев. Участие в лентата взимат и младите певици Валентина Александрова и Сузанита.

"За пръв път участвам във филм, всички са доволни. На един човек като му е в кръвта това, се справя с каквато роля му дадат. Като артист трябва да вложа и актьорска игра, не ми беше никак трудно. Нямаше трудност. С екипа много се разбираме и си допаднахме", сподели Сузанита в студиото на "България сутрин".

"В музиката влизаш от един образ в друг, докато при актьорското майсторство имаш възможността да изживееш чужд живот. Минах през кастинг. Доста голям риск поеха с мен, в този филм съм дебютант. Играя Вики, която е доста важен персонаж за главния герой. Не мога да кажа много повече от това, ще трябва да изгледате филма", разказа Валентина Александрова пред Bulgaria ON AIR.

"За мен Димо Алексиев е невероятен актьор. Помогна ми да науча много неща", отбеляза още певицата.

Тя увери, че никога няма да се откаже от голямата си любов - музиката. А киното допълвало под някаква форма това, което Валентина прави в музикално отношение.

А за Сузанита музиката е любов и нещо изключително важно. Младата изпълнителка посочи, че не си представя живота си без музика.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК  

fallback
Още от България сутрин
fallback